A website tartalmával, valamint szerzői jogával az alkotások szerzője rendelkezik! Az itt megjelent bármilyen cikk, írás, fotó, grafika, forráskód,
vagy egyéb szerzői jogvédelem alá eső szellemi termék engedély nélküli felhasználása, reprodukálása a szerzőijog megsértését jelenti.
Ajánlott felbontás: min. 1024x768 Ajánlott böngésző: Internet Explorer 8.x, Mozilla Firefox 3.x, Google Crome 3.x, Opera 10.x
Műszaki vizsgára felkészítés, vizsgára vitel, vizsgáztatás:

Ez a  szolgáltatás az egyik legszélesebb körű szolgáltatásaink közé tartozik.  A közlekedésbiztonsági felülvizsgálaton belül fékmérést, futómű, kormánymű és a világítások ellenőrzését is elvégezzük. A fékek ellenőrzése minden esetben megbontással történik, elkerülendő a vizsga után rövid idővel jelentkező - a mechanikus kopásokból adódó - fék problémákat. Ugyanis a fék lehet jó mérésre, de megbontás nélkül senki nem tudja megmondani, hogy néhány nap, vagy kilométer megtétele után nem kopik-e el teljesen a fékbetét vagy a fékpofa, nem szakad-e le a féktárcsa….stb. Az autó teljes átvizsgálása és a lehetséges hiba feltárása után árajánlat készül a gépjármű javításának költségéről, mely tartalmazza a beépítendő alkatrészek árát és a munkadíjat is. Amennyiben az ügyfél jóváhagyja a vizsgára felkészítés árajánlatát az alkatrészek beszerzésére sor kerül. Az alkatrészeket nagykereskedelmi cégektől szerezzük be az ország számos területéről. Ez azért fontos, mert szervizünk mindig a legmegfelelőbb minőségű, és árarányos alkatrészt szereli be ügyfelei autójába. Miután a megfelelő alkatrészeket szakszerűen beszereltük az autót elvisszük a vizsgabázisra, ahol a műszaki vizsgáztatás megtörténik. Ezek után az autót műszakilag a forgalomba való közlekedésre megfelelőnek minősítik és kiállítják a szükséges okmányokat. Végül pedig átadjuk az autót a tulajdonosának. A felsorolásból az ügyfél csak annyit lát, hogy átadja az autót a megfelelő okiratokkal szervizünknek és pár nappal később, átveszi az autóját kitűnő műszaki állapotban, érvényes műszaki vizsgával.
Fék, -és kuplungjavítás:
A fékrendszer a gépkocsi első számú biztonsági berendezése, így ennek javítására, ellenőrzésére és karbantartására fokozott figyelmet érdemes fordítani. Fontos, hogy minden 15.000 km  után, de legalább évente egyszer ellenőriztesse járműve fékrendszerét - így mindenkor  biztonságban  közlekedhet.
Futómű holtjáték ellenőrzés, futómű javítás:
Közútjaink rossz állapota, fokozottan indokolja a rendszeres futómű átvizsgálásokat az Önök biztonságának érdekében.
Szervizünkben az időszakos vagy rendszeres átvizsgálások alkalmával minden esetben átvizsgáljuk a futóművek kopó alkatrészeinek állapotát.
Javasoljuk, hogy ha bármilyen rendellenes hangot észlel, azonnal vizsgáltassa meg futóművét. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a lengéscsillapítók, és a gumik állapota legalább olyan fontos, mint a fékrendszeré. Vállaljuk futóművek időszakos átvizsgálását. Természetesen a szükséges kis- és nagyjavításokat elvégezzük és a javításhoz szükséges alkatrészek beszerzésével és cseréjével is állunk az Ön rendelkezésére.


Hűtők- és fűtőradiátorok cseréje:

Amennyiben a hűtő nem javítható, igyekszünk gyorsan biztosítani kiváló minőségű és árfekvésű új radiátorokat.
Motordiagnosztika:
A benzines motordiagnosztika keretein belül az alábbival állunk rendelkezésre: tárolt vagy rejtett hibák műszeres kiolvasása, feltárása, kijavítása.
Motorgenerál:
A motorbeállítást a környezetvédelemi előírások alapján korszerű műszerekkel végezzük. De természetesen nem csak egyszerű beállításokat, hanem akár a teljes motorgenerált is vállaljuk. A motorjavítást mindig megfelelő minőségű alkatrészek felhasználásával végezzük. Minden elvégzett nagyjavításra külön garanciát vállalunk. 


Számítógépes fékhatás-mérés:

Megrendelőinknek soron kívül vállaljuk, személyautójuk számítógépes fékhatás mérését. Saját javításaink során nem számolunk fel érte munkadíjat.


Autópark kezelés cégeknek:

Mi levesszük a terhet ügyfeleink válláról, és megbízható partnereinkkel együtt elvégezzük gépkocsiján mindent, ami szükséges:
Vizsgáztatás, zöldkártya, autóvillamossági javítások, alkatrész beszerzés
Ingyenes szolgáltatásaink:
Nálunk vásárolt olaj esetén az olajcserét ingyenesen végezzük.
Ügyfeleink teljes biztonságának érdekében, mindennemű fékjavítás után, díjmentesen számítógépes fékhatást végzünk.
Törzs ügyfeleinknek használt autóvásárlás előtt ingyenes átvizsgálást biztosítunk.

   ©  Mega4000


Futómű holtjáték ellenőrzés,
futómű javítás:
Számítógépes fékhatás-mérés:

Hűtők- és fűtőradiátorok
cseréje:
Klímarendszer tisztítás,
fertőtlenítés.


Műszaki vizsgára felkészítés,
vizsgára vitel, vizsgáztatás:Fék, -és kuplungjavítás:


Festékvastagság mérés:
Ajánljuk gépkocsi vásárlás
előtt.

Tréleres szállítás:
üzemképtelen autókat szükség
esetén szervizünkbe szállítjuk
külföldről és belföldről.


Motordiagnosztika:
Motorgenerál:Kipufogó javítás, csere


Olajcsere: A nálunk vásárolt
olajat ingyen kicseréljük.
Járműdiagnosztika:
Hibakód olvasás-törlés.


Ékszíj csere és
Vezérmű-szíj csere

SZOLGÁLTATÁSAINK: